Lotus Jóga a Facebook-on!

Rólunk / oktatóink

 


 

Szender Niki

    Lotus Jóga Stúdió alapítója és vezetője

Birthlight Nemzetközi Kismama és Babás Jóga oktató,

Mummy Tummy tréner, Független szülésfelkészítő, Dúla, Bach-virág tanácsadó

 

Az élet olykor különös dolgokat sodor az ember útjába. Így volt ez velem is: 2002-ben ismerkedtem meg a jógával. Első pillanatban elvarázsoltak az ászanák precízen kivitelezett pozíciói, a relaxáció nyugalma és az a fajta koncentráció, melyet még soha nem tapasztaltam. Jelen lenni a pillanatban sokkal többet kezdett jelenteni. Sokat köszönhetek tanáromnak, Bálint Jánosnak, aki bevezetett a jóga tudományába és világi szemléletébe.Tanulmányaim során a várandósság a szülés és a szülés utáni időszak egyre nagyobb hangsúlyt kapott./8 évig voltam a Fejér megyei Szent György Kórház szülésfelkészítő tanfolyamának óraadó tanára./

A kismama jóga egy speciális területe a jógának, melyet úgy érzem sikerült elsajátítanom oly módon, hogy tudásom legjavát adhatom azoknak a kismamáknak, akik megtisztelnek bizalmukkal. Kismamákkal dolgozni csodálatos dolog! Különleges "együtt" várni a pocaklakót.A legmeghatározóbb megtapasztalásaim a saját szülésélményeim voltak, melyek által megbizonyosodhattam a jóga áldásos erejéről.

Mit jelent a jóga? Mindenkinek mást, attól függ, ki miért fordul felé, és mit kap tőle. Nekem önismeretet, tudatosságot és jelenlétet adott a mindennapokban. A jóga egy eszköz, mely vágyat ébreszt, hogy közelebbről megismerjük önmagunkat a gyakorlások során, tisztuljon a lelkünk és épüljön a szellemünk.

Tudásomat és tapasztalatomat szeretném minél szélesebb körben kinyilatkoztatni és támogatást nyújtani mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal!

"Nőket segítve az Anyaság felé vezető úton."

 

Kismama Jóga, Mummy Tummy tréning, Senior Jóga, Komplex szülésfelkészítő tanfolyam, Bach virágterápás konzultáció,

 

 

 

 

 

Komplex

szülésfelkészítő tanfolyam

kezdési időpontok:

2019.

Június 01.

Július 06.

 

 


 

Lotus Jóga Stúdió | www.lotusjoga.hu | szenderniki@gmail.com
Telefon: +36 20 9527 884
Székesfehérvár