Lotus Jóga a Facebook-on!

Rólunk / oktatóink

 


 

Szender Niki

    Lotus Jóga Stúdió alapítója és vezetője

Birthlight Nemzetközi Kismama és Babás Jóga oktató,

Mummy Tummy tréner, Független szülésfelkészítő, Dúla, Bach-virág tanácsadó

 

Az élet olykor különös dolgokat sodor az ember útjába. Így volt ez velem is: 2002-ben ismerkedtem meg a jógával. Első pillanatban elvarázsoltak az ászanák precízen kivitelezett pozíciói, a relaxáció nyugalma és az a fajta koncentráció, melyet még soha nem tapasztaltam. Jelen lenni a pillanatban sokkal többet kezdett jelenteni. Sokat köszönhetek tanáromnak, Bálint Jánosnak, aki bevezetett a jóga tudományába és világi szemléletébe.Tanulmányaim során a várandósság a szülés és a szülés utáni időszak egyre nagyobb hangsúlyt kapott./8 évig voltam a Fejér megyei Szent György Kórház szülésfelkészítő tanfolyamának óraadó tanára./

A kismama jóga egy speciális területe a jógának, melyet úgy érzem sikerült elsajátítanom oly módon, hogy tudásom legjavát adhatom azoknak a kismamáknak, akik megtisztelnek bizalmukkal. Kismamákkal dolgozni csodálatos dolog! Különleges "együtt" várni a pocaklakót.A legmeghatározóbb megtapasztalásaim a saját szülésélményeim voltak, melyek által megbizonyosodhattam a jóga áldásos erejéről.

Mit jelent a jóga? Mindenkinek mást, attól függ, ki miért fordul felé, és mit kap tőle. Nekem önismeretet, tudatosságot és jelenlétet adott a mindennapokban. A jóga egy eszköz, mely vágyat ébreszt, hogy közelebbről megismerjük önmagunkat a gyakorlások során, tisztuljon a lelkünk és épüljön a szellemünk.

Tudásomat és tapasztalatomat szeretném minél szélesebb körben kinyilatkoztatni és támogatást nyújtani mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal!

 

Kismama Jóga, Mummy Tummy tréning, Senior Jóga, Komplex szülésfelkészítő tanfolyam,

 

 

 

 

 

Komplex

szülésfelkészítő tanfolyam

kezdési időpontok:

2019.

Március 09.

Április 06.

Május 04.

 

 


 

Lotus Jóga Stúdió | www.lotusjoga.hu | szenderniki@gmail.com
Telefon: +36 20 9527 884
Székesfehérvár